nyhet

Philips TV 2018

Philips sitt modellsortiment for 2018 domineres av OLED og Ambilight, og de første skjermene er allerede i butikkhyllene!

Alle de nye 2018-modellene får mulighet for Google Assistant stemmestyring, via innebygd mikrofon i fjernkontrollen (Foto: Philips)

Philips nyter fortsatt godt av en trofast fanskare her i Norden. Dette er nok først og fremst takket være kruttsterk bildekvalitet, men trolig også det unike Ambilight omgivelseslyset. Philips er så langt alene om å tilby denne finessen, som lyser opp veggen bak TV-en med matchende farger. Ambilight kan absolutt bidra til å heve opplevelsen, og har vist seg ekstra potent i kombinasjon med den kontrastrike bildekvaliteten fra OLED! Det kan også sammenkobles med Philips Hue fargelamper for enda større effekt.

Philips satser kraftig på OLED i år, i form av 3 modellserier med OLED i både 55” og 65”. De nye modellene kombinerer OLED bildepaneler med Philips egen P5 bildeprosessor samt tresidig Ambilight. I tillegg kan vi vente oss en rekke nye LCD-modeller i mellomklassen. Android smart TV er selvsagt på plass. Alle de nye 2018-modellene får dessuen mulighet for Google Assistant stemmestyring, via innebygd mikrofon i fjernkontrollen.

 

Utvalgte modeller:

 

Philips OLED 873

Philips 65OLED873. (Foto: Philips)

Endelig kommer Philips med en 65” OLED! Denne modellen blir en storebror til den populære 55POS9002, som har blitt en bestselger her hjemme. Oppskriften er veldig lik lillebror, med OLED-panel fra LG Display, P5 bildeprosessor, Ambilight og Android i en slank og lekker design.

 

Philips 65OLED873 er i handel nå, og vi har testen den! Les testen her.

 

Philips OLED 973

Philips 65OLED973. (Foto: Philips)

Dette blir Philips sin toppmodell for 2018. Den har mye til felles med OLED 873, men har en mer eksklusiv design, der OLED-skjermen legges ovenpå en glassplate («picture on glass» slik vi kjenner det fra bla LG OLED65E7), samt en egen lydplanke integrert i sokkelen. Philips har jobbet mye med denne lydplanken, som kan benyttes til  både bord- og veggmontering. Den er kledd i nøytral grå tekstil fra danske Kvadrat.

Philips OLED 973 kommer i både 55″ og 65″ utgave.

 

 

Philips OLED 803

(Foto: Produsenten)

Siste skudd på treet blir den spennende OLED 803-serien. Når man ser på nummeret i betegnelsen, skulle man kanskje tro at dette dreide seg om en ny budsjettmodell. Tvert imot så ser dette ut til å bli en slags ”design statement” med en superslank og minimalistisk utførelse.

OLED 803 havner midt mellom 873 og 973 i Philips-hierarkiet, og ventes først til høsten.

 

 

Philips PUS8303 

Philips PUS8303. (Foto: Philips)

Dette blir etter alt å dømme den råeste LCD-baserte modellen fra Philips i år. 8503-serien bruker et kantbelyst ”NanoLED” panel fra koreanske LG Display, kombinert med P5 bildeprosessor og Ambilight. Dette blir en topp-spekket 4K-skjerm som også støtter det nye videoformatet HDR10+, som er utviklet i samarbeid med Samsung og Panasonic. 

8303-serien kommer i 49”, 55”, 65” og 75” utgave.

 

Les videre
Exit mobile version