Nyhet

Sniktitt på Philips OLED+ 907 og OLED+ 937

Toppmodellene fra Philips ventes til høsten - med lyd fra Bowers & Wilkins.

Philips OLED907 OLED937

Philips OLED907 OLED937

Philips følger et litt annet lanseringsmønster enn mange av sine TV-konkurrenter. Deler av 2022-sortimentet er allerede presentert, men tradisjonen tro spares de virkelige toppmodellene til senere på året. Philips har imidlertid «lekket» litt info om hva vi har i vente!

Les også Philips lanserer splitter ny OLED-TV Nykommeren OLED807 får både nytt OLED-panel, oppgradert videoprosessor, og et mer avansert Ambilight-lys.

De nye toppmodellene OLED+ 907 og OLED+ 937 ventes ikke før til høsten, men har allerede vunnet designprisen Red Dot Design Award. De bygger videre på kvalitetene vi kjenner fra andre Philips-modeller, deriblant OLED bildepanel og finesser som firesidig Ambilight. Samtidig har engelske Bowers & Wilkins nok en gang har stått for lyddelen.

Philips OLED+ 907

OLED 907 er en ny modell i Philips sin portefølje: Den bruker et topp moderne OLED bildepanel kombinert med en integrert lydløsning fra B&W. TV-en har også fått en svingbar sokkel i aluminium, og kommer med en skinnkledd fjernkontroll (Muirhead). Den leveres i skjermstørrelsene 48″, 55″ og 65″.

<
>
Philips OLED+ 907 har en integrert B&W-høyttaler rett under skjermen. (Foto: Philips)

Philips OLED+ 937

OLED+ 937 blir etter alt å dømme Philips sin nye flaggskipmodell for 2022. En direkte arvtager til 2021-modellen OLED+ 936 som vi har testet med godt resultat her i L&B-redaksjonen.

Les også Denne Philips OLED’en kan nesten alt Med superlekker bildekvalitet, fargesprakende Ambilight-lys og saftig lyd fra Bowers & Wilkins, byr Philips OLED936 på en TV-opplevelse utenom det vanlige. Men klart, det koster!

Årets modell  har fått noen designendringer: I stedet for de speilblanke, forkrommede detaljene vi kjenner fra 936-modellen, har detaljene fått en mattere aluminium-finish. Høyttalerløsningen er også kledd i et nytt stofftrekk fra danske Kvadrat. Nytt i år er at lydplanken – i tillegg til oppadrettede Atmos høydekanaler – nå også får siderettede høyttalere, som skal bidra med ekstra surroundfølelse.

Til glede for mange Philips-fans, kommer OLED+ 937 i også i større skjermstørrelser: Det er så langt bekreftet en 77″ modell (Philips 77OLED937/12).

<
>
Philips OLED+ 937 en har en avansert Atmos-kapabel lydplanke fra Bowers & Wilkins integrert i sokkelen. (Foto: Philips)

Pris og tilgjengelighet

Philips har ikke kunngjort priser og detaljerte spesifikasjoner for OLED+ 907 og 937 ennå, men vi regner med å få høre mer til høsten! Kanskje under IFA-messen i Berlin?

Les videre
Exit mobile version