Nyhet

Philips OLED vinner designpris

Den nye toppmodellen OLED+908 krones med Red Dot Design Award.

Philips sine OLED-skjermer er kjent for flott bildekvalitet, stemningsfullt Ambilightlys og ikke minst, slank og lekker formgivning. Nå har de fått offisiell kudos for nettopp dette: 2023-modellen OLED+908 ble nylig tilkjent Red Dot Design Award, sammen med flere andre Philips-produkter.

Philips OLED+908 kommer i 55″, 65″ og 77″ utgave. (Foto: Philips/TP Vision)

Philips OLED+908 vinner Red Dot Design Award

Red Dot Design Award ble etablert i 1955 og er en internasjonalt anerkjent utmerkelse for god produktdesign, som utdeles årlig i en rekke ulike produktkategorier. Dommerpanelet består av 50 uavhengige designspesialister og legger vekt på funksjonalitet, kvalitet, ergonomi og innovasjon.

Philips OLED+908 er ennå rykende fersk modell som ikke har nådd butikkhyllene enda(forventes høsten 2023), men vi fikk en sniktitt under Philips sin presentasjon tidligere i år.

Les også  Philips viser nye OLED-TV-er i Amsterdam Philips har flere spennende TV-modeller på gang i år, inkludert en ny OLED toppmodell med MLA-teknikk og blendende lysstyrke.

Philips-modellen kommer i 55″, 65″ og 77″ skjermstørrelser med topp moderne «MLA» OLED-panel fra LG Display – den samme typen som brukes i flaggskipmodellen LG OLED G3 som vi nylig har testet.

Les også LGs nye OLED-flaggskip legger lista LGs nye 2023-modell OLED G3 har nettopp gjestet testbenken. Kan vi allerede ha sett årets beste TV?

Foruten dette kan OLED+908 skilte med det velkjente Ambilight omgivelseslyset, og en integrert lydplanke fra Bowers & Wilkins på undersiden, som for øvrig er kledd i ullstoff fra danske Kvadrat. Skjermen har en svingbar sokkel i aluminuum, mens den ergonomiske fjernkontrollen har bakbelyste knapper som gjør dem lettere å se i «kino-mørket».

I tillegg til OLED+908 vant også hodetelefonene Philips Fidelio L4 og øreproppene Fidelio TWS og A5580 True Wireless, sine respektive Red Dot Awards for god produktdesign.

Les også Nye Philips-hodetelefoner for sport, stillhet - og søvn Philips Sound lanserer to nye Fidelio-modeller, to sportshodetelefoner samt de første sovehodetelefonene.

 

Les videre
Exit mobile version