Nyhet

Ny Viaplay-app til Apple TV

Strømmetjenesten Viaplay søker prøvekaniner til deres nye app for Apple TV.

Viaplay forteller at de snart slipper en flunkende ny app til Apple TV 4 og Apple TV 4K. Er du abonnent og har en av de nyere Apple TV boksene kan du teste den ut allerede nå!

Den nye Apple-appen skal være bygget opp fra grunnen av med ny design, og lover en forbedret brukeropplevelse. (Foto: Viaplay)

Ny Viaplay-app til Apple TV

For å fremstå attraktiv hos dagens kresne strømmekunder er det naturligvis viktig å holde seg oppdatert, og nå er det altså den nordiske strømmetjenesten som har vært under kniven.

Noen nye funksjoner som introduseres er:

<
>
Foto: Viaplay/NENT

Derimot skal det  ikke være noen vesentlige forandringer i bilde- og lydkvalitet sammenlignet med den gamle appen, annet enn at det nå brukes 4K-oppløsning på menyer og bakgrunnsbilder.

Les også Henriette Steenstrups triumf! Varmt, sjarmerende, og sterkt vanedannende, hverdagsdrama med Steenstrup i sitt ess!

Beta-versjon tilgjengelig for nedlasting

Den nye Viaplay-appen slippes offisielt senere i sommer, men beta-versjonen er tilgjengelig nå for de som vil teste. Viaplay-abonnenter som også eier en Apple TV kan laste ned prøveversjonen her: : https://viaplay.no/tvos-beta

Foto: Viaplay/Apple

 

Les videre
Exit mobile version