Nyhet

LG slipper OLED-TV med Star Wars-tema

The force is strong with this one...

LG Star Wars OLED

LG Star Wars OLED TV-en skal kun produseres i 501 eksemplarer. (Foto: LG)

LG sine OLED-skjermer er kjent for sin glimrende kontrast og svartnivå, som skapt for å gjengi stjernefylte galakser på en troverdig måte. Hva passer vel da bedre enn en OLED-TV dedikert til Star Wars-universet!

Ja, du leste riktig, denne nye TV-modellen fra LG er ikke en aprilsnarr, men er snarere ment som en (noe sen?) hyllest til Star Wars dagen 4. mai (May the 4th Be With You). Den kunngjøres i forbindelse med den offisielle messen Star Wars Celebration Anaheim som gikk av stabelen denne uken.

TV-en slippes dessverre bare i USA, og skal bare lages i begrenset opplag – kun 501 eksemplarer. Disse vil få et tydelig Star Wars inspirert når det kommer til design, fjernkontroll og funksjoner. Og de heldige eierne (samlerne?) vil trolig ønske å ta godt vare på emballasjen!

 

LG Star Wars OLED TV-en skal kun produseres i 501 eksemplarer. (Foto: LG)

LG Star Wars OLED

Star Wars OLED-TV-en er basert på den nye 2022-modellen OLED C2, som Lyd & Bilde allerede har testet med utmerket resultat. Denne utgaven kommer kun i 65 tommer, og vil ha en særegen design på TV og fjernkontroll. Blant annet er baksiden av TV-en prydet med Imperiets logo.

Fjernkontrollen er basert på LGs velkjente pekefjernkontroll (Magic Remote), men har Star Wars-design og logo, mens markøren skal ligne en lyssabel. Når TV-en skrus på skal man kunne høre Darth Vaders karakteriske åndedrett. Brukergrensesnittet skal også være inspirert av filmene, med et eget, eksklusivt bildegalleri som kan vises når skjermen står i standby.

Fjernkontrollen er tydelig Star Wars-inspirert. (Foto: LG)
Les også Det beste OLED-kjøpet? LGs populære OLED-TV i C-serien har fått en kraftig overhaling i år. Det har bidratt til å gjøre en god TV enda bedre!

Pris og tilgjengelighet

Star Wars OLED TV-en vil som nevnt bare være tilgjengelig i USA, og kun 501 eksemplarer.

Les videre
Exit mobile version