Nyhet

IFA 2023: LGs trådløse OLED M3 kommer til Norden

LGs nye flaggskipmodell leveres i 97", 83" og 77".

LG 97" OLED M3 på IFA 2023, Audun ved siden av. (Foto: Jonas Ekelund)

LG Electronics er som vanlig på plass i Hall 18 på IFA 2023 med en litt nedskalert utstilling i forhold til tidligere år.. Den sørkoreanske produsenten har ingen gedigen «OLED canyon» eller «OLED-tunnel» ved inngangen, og de viser ikke på langt nær like mange TV-er som de pleier på messen – sikkert fordi mange av årets modeller sluppet allerede. Her er heller ikke like  svær gaming-seksjon som vi så i fjor ved lanseringen av OLED Flex. Derimot fikk vi et glimt av flaggskipmodellen Signature OLED M3!

Les også Trådløs OLED-TV fra LG Ny toppmodell med trådløs videooverføring. 

LG OLED M3: Trådløs OLED-TV – ventes til Norden i høst

M3-serien har mye til felles med G3-serien som vi har testet tidligere – rosinen i pølsa er at den kan skilte med trådløs signaloverføring. Den trådløse OLED-TV-en ble vist for første gang på CES i januar, og nå rulles den også ut i Europa og Norden i løpet av september.

Eksterne videokilder kobles til den trådløse Zero Connect boksen, som sender videosignaler i opptil 4K/120Hz og HDR-kvalitet bort til skjermen. Overføringshastigheten skal angivelig skal være vesentlig raskere enn Wi-Fi 6. LG har utviklet en algoritme som sikrer optimal og stabil overføring. Den kan tilpasse seg endringer i rommet – for eksempel når noen beveger seg mellom boksen og TV-en.

97″, 83″ og 77″

M3-modellen som vises her i Berlin på IFA er Signature-toppmodellen på hele 97 tommer. Den har en lekker utførelse med slank ramme og står rett på gulvet med v-formede metallben. Prisen på Signature-modellen blir også i den høyere enden – 299.990 kroner –  men LG OLED M3 kommer også i mindre skjermstørrelser på 83″ og 77″, til 85.990 og 65.990 kroner (veil.).

Nøyaktig hvor stabil og pålitelig den trådløse videooverføringen er, regner vi med å kunne fortelle mer om snart, i en kommende test!

Les videre
Exit mobile version