Nyhet

Her er Beovision Contour 55

Bang & Olufsens formfine OLED-TV lanseres i ny og større versjon.

Beovision Contour er den nyeste OLED-TV-en fra Bang & Olufsen: den ble først lansert i november 2020 som 48-tommer. Nå melder B&O at en ny, større 55″ versjon er på vei!

Les også B&O lanserer ny, luksuriøs OLED-TV Nå vil også B&O være med i 48-tommer klubben!

Beovision Contour 55

Den nye 55″ versjonen av Beovision Contour bruker den samme designoppskriften vi har sett tidligere, der en C-serie OLED-TV fra LG Electronics pakkes inn i edlere deler fra B&O, komplett med en integrert høyttalerløsning og elegant fjernbetjening.

Beovision Contour var fra starten av kun tilgjengelig i det kompakte 48″ formatet, men nå kan den også bestilles i 55 tommer, som nok vil være er en mer anvendelig størrelse blant folk flest.

Samtidig er det verdt nå nevne at Contour-serien har fått oppdatert OLED-panel: den leveres nå med 2021-modellen LG OLED C1 på bildesiden. En TV vi nylig har testet.

Som vanlig for B&O er det sørget for skikkelig lyd, i form av en kraftig lydpakke med 11 høyttalerelementer, som er basert på lydplanken Beosound Stage. 

<
>
Beovision Contour kan monteres rett på veggen via egen veggbrakett, på en TV-reol eller på en spesialdesignet, svingbar gulvstand i aluminium, hvor det også er tilrettelagt for skjult kabelføring. (Foto: Bang & Olufsen)

Pris og tilgjengelighet

Beovision Contour 55″ er tilgjengelig på bang-olufsen.com og hos Bang & Olufsen-forhandlere fra 10. juni, med en veiledende pris fra ca 78.000 NOK avhengig av utstyr og finish.

Les videre
Exit mobile version