Nyhet

FIFA+ tilgjengelig på Android og Google TV-er

Gladnyhet til fotballfans med Android og Google TV Nå er den offisielle FIFA-appen, FIFA+, tilgjengelig for nedlasting.

Fotball-VM er allerede godt i gang, og nå ligger den offisielle FIFA-appen tilgjengelig for nedlasting på Android og Google TV.

Først Hisense, så Google

Kinesiske Hisense er en av hovedsponsorene av årets fotball-VM, og har hatt eksklusiv rett til FIFA-appen på sine VIDAA smart TV-er i en periode.

Nå har også Google og FIFA inngått en avtale, som gjør at appen FIFA+ blir tilgjengelig på TV-er med Android og Google TV brukergrensesnitt. Dette inkluderer selvfølgelig også Chromecast med Google TV.

Les også Nå får du Google TV på alle skjermer Google Chromecast gir TV-en nytt liv, og nå har den fått både fjernkontroll, Google TV – og 4K. Men også et problem.

– Vår prioritet er å gi brukerne våre det innholdet de elsker. Gjennom dette samarbeidet er vi i stand til å hjelpe VM-fans over hele verden med å feire og stille inn hvor enn de er gjennom eksklusivt og engasjerende innhold på tvers av Android TV OS-enheter, sier Jonathan Zepp, ansvarlig for Media Partnerships hos Google

Du kan ikke se direktesendte gjennom FIFA+- appen (dessverre!). Derimot finnes det massevis av høydepunkter og tilbakeblikk, i tillegg til en rekke originale FIFA-produksjoner og dokumentarer, spillerprofiler og lignende. Med andre ord, mye å glede seg over for fotballfans!

FIFA+-appen allerede er klar til å installeres på omtrent alle enheter som kjører Google TV eller Android TV, inkludert mediespillere som Nvidia Shield og Chromecast med Google TV. Du finner appen i Google Play Store på din enhet.

 

Les videre
Exit mobile version