Fargesprakende sykkelstunts fra Philips

Den nye filmen fra Philips viser elleville terrengsyklister, og omgivelsene er selvsagt lyssatt med fargesterkt "Ambilight" lys. Sjekk ut videoen her!

Philips har en lang tradisjon for å legge ressurser ned i lekre videoproduksjoner som fronter produktene deres. Flere husker sikkert slowmotion-filmen Carousel som ble laget i forbindelse med deres Cinema 21:9 bredformat-TV.

«Darklight» er den siste i en serie av ekstremsportfilmer, som alle er lyssatt med fargerik LED-belysning.  Hensikten er å demonstrere effekten av bakgrunnslyset Ambilight og hvordan lys kan forbedre seeropplevelsen.

Ambilight-teknikken nådde sitt hittil høyeste nivå under IFA-messen tidligere i år, hvor Philips lanserte 65-tommeren Ambilux, som bruker ni fargelysprojektorer på baksiden av apparatet, for å utvide selve bildet utenfor skjermen.

Les også: Philips tilbyr en lysere TV-tilværelse.

Darklight er produsert av filmselskapet Sweetgrass Productions, og viser tre terrengsyklister i verdensklasse – Graham Agassiz, Matt Hunter og Matty Miles, på sin ferd gjennom amerikanske skoger og ørkenlandskap. Produksjonen omfattet et filmteam på 30 personer og over seks tonn med utstyr, deriblant 4K Red Dragon kameraer, TomTom Bandit actionkameraer og droner – samt en god del lysdioder. Resultatet kan du se i videoen under!

https://www.youtube.com/watch?v=uWEedtPqbcE&feature=youtu.be

Les videre
Exit mobile version