Nyhet

Beovision Harmony lanseres i 83 tommer

B&O har oppdatert sin beste TV med splitter nytt OLED-panel fra LG! Og prisen blir...heftig.

Beovision Harmony 83 OLED TV

Beovision Harmony 83 OLED TV

Bang & Olufsen er kjent for å lage noen av de mest luksuriøse TV-ene på markedet. Toppmodellen BeoVision Harmony ansees å være like mye et møbel som en TV-skjerm – for ikke å snakke om lydsystem! Nå får Harmony-familien et nytt tilskudd i form av en ny 83-tommers OLED-TV, Beovision Harmony 83.

Når TV-en er skrudd av eller bare spiller musikk, hviler den motoriserte OLED-skjermen nede på gulvet, gjemt bak frontpaneler av eik og aluminium. Når du vil se TV, løftes skjermen til synshøyde, mens frontpanelene åpner seg elegant opp.

Beovision Harmony 83″. (Foto: Bang & Olufsen)
Les også Blant de beste OLED TV-ene vi har testet LGs stilfulle OLED-TV med galleridesign er tilbake i ny 2022-årgang. OLED G2 gir gnistrende god bildekvalitet!

Beovision Harmony 83″

Beovision Harmony er tidligere lansert i 65″ og 77″ utgave, i tillegg til en ekstra heftig 88-tommer med 8K-oppløsning. Den nye 83-tommeren er bygget etter samme oppskrift med den samme lyddelen og motoriserte skjermfestet som resten av familien. Dette er en ganske snedig løsning, som også gjør det mulig å skifte ut og oppdatere TV-en til nyeste generasjon – til og med en større skjermstørrelse om ønskelig!

I dette tilfellet er TV-delen basert på LGs nye 4K toppmodell OLED G2, som vi nylig har testet i 65″ utgave. Legg til lyd, design og betjening fra Bang & Olufsen, så har du en meget luksuriøs totalløsning med topp bilde og lyd.

Og er du ikke tilfreds med lyden fra det innebygde trekanalers høyttalersystemet, går det også an å utvide til full 5.1 eller 7.1 surround med ekstra B&O-høyttalere rundt baut. For eksempel et sett Beolab 28 som vi nylig har testet. Men klart – smaker det, så koster det!

Les også Bang & Olufsen for designbevisste musikkelskere Bang & Olufsen Beolab 28 ser ikke ut som et råskinn, men overrasker med uvanlig potent og balansert lydbilde.

Pris og tilgjengelighet

Bang & Olufsen Beovision Harmony 83″ er tilgjengelig nå, med en veiledende pris fra 207.000 kroner. Trepaneler og festeanordninger kommer da i tillegg.

 

 

 

 

 

Les videre
Exit mobile version