Nyhet

AI-chatten i Microsoft Bing-søk er nå åpen for alle

Nå kan du snakke med søkemotoren som om det var en person og få konkrete svar i stedet for en rekke valg.

Med en tradisjonell søkemotor skriver man inn søkeord og får deretter en lang liste med nettsider som inneholder de søkeordene. Med en AI-søkemotor stiller man derimot spørsmål med vanlig språk, og søkemotoren samler så alt den finner til et nyttig svar.

Etter at Chat-GPT traff som en bombe og lærte vanlige folk hvor langt AI-teknologien har kommet, har tech-selskapene konkurrert om å vise hva de kan. Microsoft har hatt store planer om å forsterke sin litt bortglemte søkemotor Bing med intelligente samtaler. Hittil har man måttet stå i kø for å komme inn, men nå har Microsoft sluppet den løs for alle.

Skjermbilde: L&B

Microsoft jobber også med å gjøre det mulig å utføre nyttige oppgaver direkte i chatten. For eksempel samarbeider de med OpenTable for å la Bing finne riktig restaurant for deg og deretter ordne en bordreservasjon. Eller å kunne finne en god film gjennom integrering med Apple TV.

Skjermbilde: L&B

Det er også planlagt støtte for plug-ins, akkurat slik som Open AI har sagt at de jobber med til Chat-GPT. En annen funksjon som er under utvikling, er å kunne be Bing om å generere bilder for deg, basert på din beskrivelse av hva du vil ha.

Les mer om nyheteme hos Microsoft eller på Bing

Les videre
Exit mobile version