Nytt pansernettbrett fra Samsung

Galaxy Tab Active skal både kunne holde til sol, vind og vand.

Det IP67-klassifiserte nettbrettet Samsung Galaxy Tab Active kommer med Android KitKat og 8-tommers skjerm med en oppløsning på 1280 x 800 piksler.

Nettbrettet skal kunne tåle litt av hvert, for eksempel å mistes i bakken eller ta en tur i vannet, og Samsung mener derfor at det også kan være ideelt til mindre barn eller på en arbeidsplass av det mer barka slaget – for eksempel byggeplasser.

Galaxy Tab Active er basert på en 1,2 GHz Snapdragon 400 quad-core prosessor og har 1,5 GB RAM samt 16 GB innebygd lagringsplass som kan utvides med microSD-kort. Den har også et kamera på 3,15 MP samt et frontkamera på 1,2 MP.

Spesifikasjonene får oss ikke akkurat til å falle baklengs av ærefrykt, men nevnte IP67-klassifisering gjør nettbrettet vanntett ned til en meters dybde i 30 minutter, og det har innebygd GPS. En medfølgende penn som kan betjene skjermen gjør også at man kan bruke nettbrettet med hansker på. Alt dette gjør at Samsung mener at Galaxy Tab Active er velegnet til såvel fjellvandringer som fisketurer.

Galaxy Tab Active lanseres i fargen Titanium Green, med 4G og 16GB lagring til rundt 4.990 kroner. Wi-fi-versjonen uten 4G koster rundt 3.790 kroner.

Les videre
Exit mobile version