Nyhet

Neste smarttelefon fra LG får T-display

LG Wing blir navnet på en smarttelefon med en helt ny formfaktor - en dobbeltskjerm som kan formes som en "T".

Brettbare smarttelefoner som Samsung Galaxy Z Flip og Huawei Mate Xs er gamle nyheter. Skal det være helt nytt og innovativt, skal dobbelt-skjermen kunne formes som en «T».

Det mener i hvert fall sørkoreanske LG, som om en ukes tid ventes å lansere toppmobilen LG Wing, som kommer med to separate skjermer plassert i lag over hverandre. Den øverste skjermen kan dreies 90 grader, slik at de to skjermene tilsammen danner en «T». Prinsippet illustreres i denne videoen, som LG allerede offentliggjorde i forrige uke for å tease lanseringen av den nye smarttelefonen.

 

LG’s smarttelefoner er generelt ikke tilgjengelige i Norge, men det er fortsatt spennende å følge med på hva den sørkoreanske elektronikkgiganten holder på med. Samsung har i mange år vært ledende på innovasjon på display-området. På samme måte har LG også ofte vært i front når det gjelder display-teknologi på TV-fronten. F.eks. viste LG allerede på CES 2019 verdens første rullbare OLED-TV, Signature OLED65R9, med en skjerm som kan skjules når den ikke er i bruk.

LG Wing er da også første skudd på stammen i en ny serie av smarttelefoner fra LG under navnet Explorer. Prosjektet skal «oppdage nye måter å intereagere med mobile enheter på … og utfordre eksistrende brukernormer,» har LG uttalt om den kommende smarttelefonen ifølge The Verge.

Det T-formede displayet skal gi helt nye betjeningsmuligheter.

Ifølge det amerikanske tech-mediet kommer LG Wing med 5G, trippelkamera (med en hovedsensor på 64 megapiksler) samt en prosessor fra Snapdragon 7-serien.

Lanseringen av LG Wing kan følges her den 14. september.

Les videre
Exit mobile version