Nyhet

Større, tøffere og raskere Apple Watch 7

Registrerer at du tryner på sykkel og ringer 113.

At Apples smartklokke passer på deg, er ikke noe nytt, men nye Apple Watch 7 er selvsagt mer avansert og kan også varsle hvis du tryner på sparkesykkelen.

Apple Watch 7 sjekker først med deg om det gikk bra, hvis du er ute av stand til å svare, ringer den opp 113.

Men fordrer at den tåler fallet, og det mener Apple den sjuende utgaven gjør enda bedre enn den forrige. Et safirglass dekker den nye – 20 % større, skjermen som strekker seg enda lengre ut i kantene, og tåler mer juling. Apple sier at den er IP6X-sertifisert, og er vanntett til 50 meter.

Den større skjermen har de fått til ved å slanke rammen rundt med 40 %, og formen er mer avrundet som man kan se av bildene. Skjermen er også mer synlig fra sidene, og opptil 70 % mer lys skal gjøre det enklere å se skjermen når man ikke ser direkte på den.

Skjermen er også mer lesbar på tekst, bilder kommer mer til sin rett, og Apple Watch 7 har også et skjermtastatur.

<
>

Batteriet lader 33 % raskere, men holder de samme oppgitte 18 timene før klokken må lades. Det kan gjøres på 45 minutter, hvis man klarer seg med 80 % batterikapasitet.


Som alltid kan man velge farge på en Apple Watch, og 7-generasjon skal koste 399 US dollar når den blir tilgjengelig en gang i løpet av høsten.

Les videre
Exit mobile version