Nyhet

9. februar skjer det

Det neste Galaxy Unpacked-eventet finner sted den andre uken i februar. Samsung lover den "mest ekstraordinære S-serien noensinne".

GalaxyUnpacked2022 TOP

GalaxyUnpacked2022 TOP

Under overskriften «Galaxy Unpacked 2022: The Epic Standard» har Samsung nettopp invitert til den offisielle lanseringen av den neste Galaxy S-serien av smarttelefoner.

Og den koreanske mobilprodusenten er ikke forsiktig med å bygge opp forventningene til arrangementet, som finner sted den 9. februar kl 16:00.

«Gode innovasjoner utvikler ikke bare verden – de former den. For å kunne skape produktene som leder oss fremover, former fremtiden og bringer lys til mørket, må vi bryte reglene for hva som er mulig med en smarttelefon,» skriver Samsung i den offisielle innovasjonen.

Da har vil vel ikke noe valg enn å klistre oss til skjermen.

Lanseringen er igjen virtuell pga korona-situasjonen. Dermed vil alle kunne følge med på Galaxy Unpacked og lanseringen av de nye Galaxy S-modellene på Samsungs YouTube-kanal.

https://www.youtube.com/watch?v=2ykQRba4kM4

Galaxy S22 Ultra blir den nye Galaxy Note

Fans av Galaxy Note-serien, som Samsung nå offisielt har avviklet, bør følge nøye med den 9. februar.

Les også Triste nyheter for Galaxy Note-fans Det kommer ikke flere smarttelefoner i den populære Galaxy Note-serien, som må ofre seg for å gi plass til Samsungs brettbare mobiler.

Flere rykter peker nemlig på at den kommende absolutte toppmodellen, Samsung Galaxy S22 Ultra, vil bli markedsført som en Note-etterfølger, som også skal ta over flere av de spesifikke Note-funksjonene. Det er da snakk om en integrert S-Pen og et mer Note-aktig design.

Les videre
Exit mobile version