Ny «mellommodell» i BeoVision Avant-serien

B&O presenterte 75-tommers utgave av high end-TV-en BeoVision Avant. Selvfølgelig i 4K-oppløsning.

Man kommer ikke utenom Ultra High Definition TV på CES-messen i Las Vegas. Både fordi de er der i større antall enn noensinne, og fordi de fleste er riktig store.

Også B&O hadde en ny 4K-TV med på CES-messen. Det er snakk om en mellommodell til den eksisterende BeoVision Avant-serien. Hvis man da kan kalle en 75 tommer stor TV til 126.000 kroner for mellomstor!

Med lanseringen tilbyr Avant-serien nå tre forskjellige skjermstørrelser på henholdsvis 55″, 75″ og 85″, alle med Ultra High-Definition-oppløsning (4K) og avansert lyd innebygd. Når TV-en slås på, folder høyttalerne seg ut, og det motoriserte gulvstativet dreier seg, alt sammen i en nøye koreografert bevegelse. Med et trykk på fjernbetjeningen dreies TV-en til en forhåndsprogrammert posisjon og finner både yndlingskanal og -lydinnstilling. BeoVision Avant har mottatt prisen “International CES 2015 Innovations Design and Engineering Honoree” i kategorien High Performance Home Audio.

Vi har testet 55-tommersutgaven tidligere, og vår TV-ekspert var begeistret for både lyd og bildekvalitet.

75-tommeren kommer i handelen i utgangen av februar til 125.995 kroner. I tillegg kommer vegg- eller gulvstativ til priser fra 11.995 kroner.

Les videre
Exit mobile version