Wien-lyd i veggen

Vienna Acoustics nye in-wall høyttaler heter selvfølgelig...In-Waltz!

Vienna Acoustics har en rekke gode høyttalere på merittlisten, men In-Waltz er faktisk den første innbyggingshøyttaleren fra Peter Gansterer & co.

Høyttalerne ble vist på CES-messen i Las Vegas, og selv om de kom litt i skyggen av de nye Beethoven Imperial Grand, burde In-Waltz være interessante for de som vil nyte Vienna-lyden i litt mer diskré former, eller for eksempel ønsker seg skjulte surroundhøyttalere.

In-Waltz kan benyttes i både front, senter og bakkanaler og bruker doble 6-tommers Spidercone bass/mellomtoner og silkedomen kjent fra Concert Grand-serien. Navnet Spidercone kommer av de synlige stengene som danner et forsterkende «nett» og øker stivheten i høyttalermembranene – en patent Vienna selv har vært med å utvikle.

Hensikten med In-Waltz har vært å lage en førsteklasses in-wall høyttaler som er enkel å installere. Det lukkede kabinettet er laget av aluminium og måler bare 8,7 centimeter i dybden, og bør dermed få plass i de fleste vegger. Selve frontbaffelen med elementene er vinklet for å gi et bedre stereoperspektiv når høyttalerne henger ferdig montert. En medfølgende lakkerbar frontramme med perforert grill setter kronen på verket.

Vienna Acoustics In-Waltz vil koste 6.000 kroner per stykk og er tilgjengelig nå.

Les videre
Exit mobile version