Nyhet

UE Wonderboom og Hyperboom i nye versjoner

De populære Wonderboom-høyttalerne fra Logitch-eide Ultimate Ears har kommet i sin tredje utgave. Og Hyperboom har fått et ansiktsløft.

Wonderboom 3 Waterproof

Wonderboom 3 Waterproof

Ultimate Ears, som er en del av Logitech, har hatt suksess med sin serie av bærbare bluetoothhøyttalere som alle ender på -boom.

Det nyeste tilskuddet er Wonderboom 3, som byr på sprakende farger, forbedret Bluetooth-rekkevidde, lengre batterilevetid og et trekk av 100& gjenbruksstoff, samt minst 31% gjenvunnet plastikk i kabinettet.

Til tross for sin lille formfaktor loves «heftig bass» og opptil 14 timers spilletid i full stereo. Og takket være IP67-klassifieringen kan Wonderboom 3 tåle både vann og støv, perfekt ved bassenget eller stranden. Du kan også ha den med i boblebadet.

UE Hyperboom fås nå i hvit. (Foto: Ultimate Ears)

Ultimate Ears Hyperboom er seriens tyngste og mest bassrike høyttaler. Modellnummeret er det samme, men den har fått et ansiktsløft i form av en ny hvit versjon. Hyperboom lover bred dynamisk rekkevidde. Den mottok også stående applaus fra sjefsredaktør Svendsen, da han testet den svarte utgaven i 2020. Med IPX4-sertifisering er UE Hyperboom festsikker, men ikke mist den i bassenget – da drukner den!

UE Wonderboom 3 fås i fire farger. (Foto: Ultimate Ears)

Pris og tilgjengelighet
Ultimate Ears Wonderboom 3 kan kjøpes fra den 31. august. Prisen er 1.099 kroner.
Hyperboom White kan kjøpes fra den 9. september for 4.599 kroner.

Les videre
Exit mobile version