Nyhet

Ny høyttalerserie fra Argon

Fenris er en ny serie av aktive høyttalere fra Argon Audio til TV-en, mobilen eller det lille anlegget. Også til vinylfolket

ARGFENRISA5WH L 5

ARGFENRISA5WH L 5

Argon Audio har imponert oss flere ganger med vellykkede lydprodukter til en god pris. Bl.a. den lille høyttaleren Forte A4, som låt vanvittig bra for prisen. Nå har Forte-serien fått en lillebror, som lover å leve opp til kvaliteten til Forte-serien. Bare enda billigere.

Den nye serien har fått navnet Fenris, og likt som Forte-serien består den av kompakthøyttalerne A4 og A5 (med hhv. 4″ og 5″ bass/mellomtoneelement), samt gulvmodellen A55 (med 5″ bass og 5″ bass/mellomtoneelement).

Fenris A5 (Foto: Argon Audio)

Selv om vi befinner oss i en nokså rimelig prisklasse, så er høyttalerne ekte aktive. Det vil si at hver enhet har sin egen forsterker, som den er koblet direkte til. Delefilteret er elektronisk og digitalt. Forsterkerne er i klasse D, og det er 50 W til bassen og 25 W til diskanten. All elektronikken er innebygd i venstre høyttaler, mens den høyre tilkobles med kabel. Utover trådløs streaming via Bluetooth er det HDMI-inngang for TV-lyd og analog platespillerinngang. Begge deler er forbedringer i forhold til den dyrere Forte-serien.

Argon Audio Fenris A4 koster 3.498 kroner for et par, A5 koster 3.998 kroner, og gulvmodellen Fenris A55 koster 6.998 for paret. Vi har bestilt et par A4 til test.

Fenris A55. (Foto: Argon Audio)
Les videre
Exit mobile version