Nyhet

Bose Soundlink Flex kan tas med overalt

En ny utfordrer til Sonos Roam?

Bose leverer trådløse høyttalere i ulike størrelser og fasonger: Nå har de klekket ut en ny kompakt og hardfør modell. Bose Soundlink Flex er laget for å tåle en støyt, og kan bli en interessant konkurrent til Sonos Roam, Sony SRS-XB33 og andre bærbare Bluetooth-høyttalere.

<
>
Bose Soundlink Flex. (Foto: Bose)

Bose Soundlink Flex

Den nye høyttaleren fra Bose måler cirka 20 x 9 x 5 centimeter (L x H x B) og er IP67-sertifisert, som betyr at den skal tåle en viss mengde vann, støv og skitt. Bose forteller at høyttaleren flyter i vann, men bør ikke ligge der altfor lenge. Et pulverlakkert stålgitter som beskytter mot knall og fall.

Bose har utstyrt høyttaleren med kraftige høyttalerelementer, deriblant to passive bass-elementer som skal forbedre bassresponsen. En egen gyro-sensor (Bose PositionIQ) merker hvordan høyttaleren er plassert (horisontalt, vertikalt osv) og optimaliserer lyden deretter.

SoundLink Flex kan huske opptil åtte Bluetooth -tilkoblinger for å gjøre det enkelt å bytte fra en enhet til en annen. Den kan også pares med en ekstra Flex-modell for å spille i stereo, eller kobles til andre Bose-høyttalere (for eksempel en lydplanke) og dele lyden med disse, om du for eksempel vil høre på TV-nyhetene i et annet rom. Den har også innebygd mikrofon, slik at høyttaleren kan brukes til mobilsamtaler.

Les også Bærbare høyttalere til påsketuren Enten du får lov til å reise i påsken eller må nøye deg med en tur rundt i nærområdet, blir opplevelsen bedre med en bærbar reisehøyttaler i sekken.

Bose Soundlink Flex skal kunne gi opptil 12 timers lading, og lades via USB-C. Den veier litt over et kilo og er tilgjengelig i svart, hvit eller blå farge.

Norsk pris er akkurat bekreftet, og den blir som vi tidligere gjettet: 1799 kroner.

Les mer her.

Les videre
Exit mobile version