Nyhet

Audio Pro setter fart på lyden hos Koenigsegg

Trådløse høyttalere gir lyd fra oven hos den svenske sportsbil-produsenten.

Koenigsegg er nok først og fremst kjent for sine svært eksklusive superbiler, som lages på spesialbestilling til oljesjeiker, oligarker og andre velbeslåtte motor-entusiaster verden over. Selskapet ble startet i 1994 av Christian von Koenigsegg, med ambisjonen om å lage «verdens beste sportsbil».

Bilprodusenten utenfor Ängelholm i Skåne, Sverige liker også å ta vare på sine ansatte, blant annet gjennom musikk til arbeidet. Når Koenigsegg nylig skulle oppgradere lyden i sine lokaler, tok de kontakt med svenske Audio Pro, som har levert et trådløst høyttalersystem.

Audio Pro og Koenigsegg

– Selvfølgelig var vi veldig smigret over å bli kontaktet av et selskap med deres rykte, forteller Jens Henriksen, CCO i Audio Pro. – For meg representerer Koenigsegg «det beste av det beste» og selvfølgelig er det fantastisk å være en av deres leverandører, selv om det ikke er til bilene deres. I hvert fall ikke ennå, – men vi jobber med det! – ler Jens spøkefullt.

Høyttalerne som er installert hos Koenigsegg kommer fra Audio Pros Business-sortiment, deriblant høyttalerne SP-3 og subwooferen SUB-3. Disse kan monteres via el-skinner i taket sammen med den vanlige kontorbelysningen – noe som forenkler utplassering av høyttalere rundt om i lokalet. Strømmen hentes da direkte fra el-skinnene, mens lyden spilles av via Audio Pros eget Wi-Fi / Multirom system.

<
>
De trådløse høyttalerne Audio Pro SP-3 kan montere og posisjoneres via strømskinne i taket. (Foto: Audio Pro)
Les også Hva gir best lyd, Wi-FI eller Bluetooth? Audio Pro har laget en ny videoserie som forteller hvorfor du skal velge Wi-Fi foran Bluetooth.

Koenigsegg forteller at de holder på å utvide sitt eksisterende hovedkvarter med en ny produksjonshall, og mest sannsynlig vil de planlegge for Audio Pros trådløse lyd her også.

Mer info på https://www.audiopro.com/sv/audio-pro-business/

Les videre
Exit mobile version