Nyhet

Audio Pro: Multiromshøyttalere er MYE bedre enn Bluetooth-høyttalere

Audio Pro har laget en ny videoserie som forteller hvorfor du skal velge Wi-Fi foran Bluetooth.

Svenske Audio Pro er kjent for sine kompakte, men vellydende multiromshøyttalere med Wi-Fi, og nå vil de vise oss nettopp hvorfor disse er overlegne i forhold til vanlige Bluetooth-høyttalere. For å oppnå dette har de laget en ny serie med Youtube-videoer der de forteller mer om multiromshøyttalere, og hvordan man kan lage det perfekte oppsettet der hjemme.

– Som høyttalerprodusent har man en tendens til å tro at alt er soleklart for våre forbrukere. Vi tror at teknologien er enkel og åpenbar, men vi lurer oss selv. Bransjen har bare seg selv å skylde på – vi har rett og slett ikke lykkes med å få ut budskapet vårt, sier markedssjef hos Audio Pro, Jens Henriksen.

Les også Slår Sonos på hjemmebane Audio Pro A15 er en sterk liten multiroms-bordhøyttaler som du kan ta med deg ut i hagen.

Bluetooth vs WiFi

Audio Pro satser på at de nye videoene skal gjøre folk mer bevisste på forskjellen mellom de ulike høyttalertypene.

– Youtube har blitt en kanal som mange utforsker for å lære mer om et produkt de nettopp har kjøpt eller planlegger å kjøpe. Enkelheten ved å forklare gjennom levende bilder er unektelig tydelig. På denne måten kan vi vise hvordan WiFi-tilkoblede multiromshøyttalere gir bedre kvalitet, brukervennlighet og ekstra funksjonalitet sammenlignet med Bluetooth, sier Henriksen.

Audio Pro trekker frem flere fordeler ved strømme musikk over Wi-Fi, deriblant bedre lydkvalitet og praktiske finesser som Google Cast, AirPlay2 og Spotify Connect. De peker også på muligheten for å koble til platespilleren din og strømme lyden til alle multiromshøyttalerne i huset.

Du kan se flere videoer på Audio Pro sin Youtube-kanal.

Les også En liten lydrevolusjon Årets kanskje mest hypede høyttaler har vært på testbenken. Sonos Era 300 representerer en ny bølge innen 3D-musikkavspilling, med en lyd som kan fremkalle alt fra gåsehud til brekninger ...
Les videre
Exit mobile version