Nyhet

Sniktitt på Sonos hodetelefoner

Ryktene vil ha det til at Sonos lanserer sine første hodetelefoner i 2021. Slik kan de bli seende ut!

Foto: Deutsches Patent- und Markenamt

Sonos er et kjent merkenavn innen trådløse høyttalere, lydplanker og surroundsystemer. Hodetelefon-kategorien har de imidlertid hold seg unna – i alle fall frem til nå!

Ryktene har nemlig begynt å svirre om at Sonos kan være på vei med sine aller første hodetelefoner: Trolig et sett med trådløse støyreduserende hodetelefoner, som kan ta opp kampen med Sony WH-1000XM4, Bose NCH700 og ikke minst Apple Airpods Max!

Sonos hodetelefoner i 2021?

Ryktene får nå mer vann på mølla etter at det tyske patenbyrået Deutsches Patent- und Markenamt publiserte tegninger av et sett hodetelefoner med Sonos-logo, i forbindelse med en ny patentsøknad.

Søknaden er datert desember 2020, og inneholder en rekke tegninger av hodetelefonene. Ut fra tegningene ser det ut til å dreie se om øreklokker av over-ear typen, med tilkobling for minijack og USB-C.

<
>
Foto: Deutsches Patent- und Markenamt

Hvilke «Sonos-spesifikke» finesser  de nye hodetelefonene kan by på, skal vi ikke spekulere for mye i – men det er nærliggende å tro at de vil kunne integreres i et eksisterende Sonos-system, slik at de kan styres via Sonos-appen, og bruke de samme musikktjenestene (f.eks Sonos Radio) som ellers spilles av via høyttalerne rundt om i huset.

Sonos nye hodetelefoner er formelt sett ennå bare et rykte: Det er foreløpig ukjent når de eventuelt slippes offisielt, og hva de eventuelt skal koste. Lyd & Bilde har vært i kontakt med Sonos nordiske PR representant, men de hadde –  som forventet –  ingen kommentar.

Kilder: Deutsches Patent- und Markenamt, The Verge

Les også Sonos radiostasjon koster penger Surroundlyd med multikanals PCM får Arc-eiere gratis. Radiostasjonen koster penger.
Les videre
Exit mobile version