Miljøvennlige hodetelefoner

Grape her et nytt hodetelefonmerke, hvor god lyd og miljøbevissthet skal gå hånd i hånd. De er laget i treverk, og ser meget tiltalende ut.

Hodetelefonene og øreproppene er laget av naturlige materialer, hvor ulike tresorter dominerer. De donerer én dollar hvor hver solgte hodetelefon til organisasjoner, som arbeider for å hindre avskoging i truede miljøer.

Grapes hodetelefoner leveres i fire ulike tresorter, og koster mellom 250 og 700 kroner. Innvendig er de bestykket med tilpassede elementer, som skal gi naturlig lyd, huset i naturlige materialer. Og vi må medgi at de ser lekre ut.

Den kablede modellen Q300 er vist i ibenholdt-utførelse, er en kompakt modell som kan klappes sammen, som er tilpasset mobiltelefoner. Og har mikrofon slik at man kan ta i mot samtaler, uten å ta av hodetelefonene. Q310 heter toppmodellen hodetelefonen øverst, i bambus. Den har avtagbar kabel, og større øreklokker for bedre bærekomfort og lyd. Og kan klappes sammen til en liten ball.

To ørepropper finnes også, I110 og I100, selvsagt i treverk, og leveres også i en miljøvennlig kartong, med silikonpropper bæreveske og en liten nøkkelring.

 

 

Les videre
Exit mobile version