High-end lyd fra iPhone

Små hodetelefonforsterkere kan gjøre underverker for lydkvaliteten, men V-Modas Vamp stiller i high-end klassen og har integrert DAC.

Med gode hodetelefoner, er det mulig å få riktig god lyd ut av en iPhone. Med en hodetelefonforsterker i tillegg, kan det blir virkelig fett. Hos V-Moda har de dratt den enda lengre, med Vamp, som kombinerer et stort batteri med integrert digitalomvandler (DAC), 2 x 150 mW forsterker og en optisk digitalutgang.

Den kan brukes som lydkilde koblet rett i en separat DAC, eller den kan drive opp til to par hodetelefoner med den integrerte forsterkeren. Batteriet med 2200mAh kapasitet holder i 8 timer mellom hver lading, og hele Vamp-riggen fungerer som et etui for iPhone 4 eller 4S.

Som man kan se av bildet, er kameraet på mobilen fremdeles tilgjengelig når mobilen er montert på Vamp-forsterkeren, som koster beskjedne 650 dollar. Pluss frakt og mva.

Den integrerte DAC-en henter digitalsignalet fra mobilen, og deretter foregår signalbehandlingen i Vamps DAC og forsterker, alt for at lydkvaliteten skal bli så høy som mulig.

Man kan velge Pure-modus for så nøytral lys som mulig, eller VQ-modus som prosesserer lyden litt for å skape mer 3D-følelse, med et lite løft i bass og diskantområdet.

V-MODA VAMP bør være en utmerket julegave for de mest kresne av oss, kanskje.

Les videre
Exit mobile version