Nyhet

Devialet Gemini

Helt trådløse og med øreskanning.

Disse er mer spennende enn man tror. Devialets første trådløse ørepropper kunne hatt bare støydemping og god batteritid, men da hadde de vært akkurat som alle andre ørepropper. Istedet har franskmennene bygget inn teknologi man ikke finner andre steder, for at lyden i ørene skal bli best mulig.

At de har aktiv støydemping er nærmest selvsagt, men de har også noe de kaller Ear Active Matching. Start Gemini-appen på mobilen, sett på silikonproppene og dytt øreproppene i øret, og så tilpasses lyden fra øreproppene til dine øreganger. Appen forteller deg også hvilke silikonpropper som gir best lyd i dine ører.

Appen har også eq-innstillinger, sånn at man kan velge sin egen lydsignatur.

Les også Hvilke helt trådløse ørepropper er best? Ute etter nye ørepropper? På tide å klippe kabelen! Vi har testet 11 par.

Den aktive støydempingen kan stilles i tre nivåer, low, high eller plane, og bruker noe som kalles Internal Delay Compensation, som er digital filtreringen som skal dempe støy over et mye større frekvensområde, og være mer effektiv blant annet i diskanten.

De har også gjennomlytting, hear through, hvor mikrofonene er på, og Devialet sier i at øreproppene aktivt filtrerer vekk støy slik at samtaler på mobilen skal bli klarere når man bruker øreproppene.

 

Gemini-proppene leveres med flere silikonpropper i ulike størrelser, et ladeetui som gir omlag 24 timers battertid totalt, inkludert de seks til åtte timene batteriene i øreproppene varer.

Prisen blir 3490 kr for Gemini, som kan forhåndsbestilles hos utvalgte forhandlere, for levering senere i måneden.

Gemini fakta

Les videre
Exit mobile version