Bedre lyd i nye Beats

De ble en dundrende suksess. Nå kommer oppfølgeren til Beats by Dr. Dre, med bedre lyd, forbedret støydemping og ny design.

Remastered kaller de selv prosessen som har ført til den nye versjonen av Beats hodetelefonene. Foruten en mer strømlinjeformet design, og bedre materialkvalitet, har hodetelefonene fått 20 timers batteritid på en lading, og mer effektiv støydemping.

Adaptive Noise Canceling, kaller de selv det, en elektronisk støydemping som bytter mellom to moduser. Musikk og unplugged. Når man spiller tilpasser støydempingen seg bedre til musikken, mens når man stopper spillingen, kjøres støydempingen opp et par hakk, for å ytterlige senke støybildet.

De har også lagt inn noe de kaller Beats Acoustic Engine (BAE),  en digitalkrets som skal gi et mer balansert lydbilde. Og ikke så bassfokusert som på forgjengeren. Her skal det være emr energi i mellomtonen, og langt bedre diskantgjengivelse. Forgjengeren er kjent for å være ganske grovkornet i diskanten, så det skal bli interessant å teste den nye versjonen.

 

Les videre
Exit mobile version