Nyhet

Avstandsarbeid med Jabra

Jabra lanserer Jabra Evolve2 Buds, et par ekte trådløse propper designet til fjern- og hybridarbeid.

Jabra Evolve2 Buds female train Large RGB

Jabra Evolve2 Buds female train Large RGB

Virtuelle møter har blitt en del av hverdagen og derfor lanserer Jabra nå Evolve2 Buds. Disse trådløse øreproppene er designet til å øke konsentrasjonen og forbedre samarbeidet for de som ikke bare sitter på ett sted og jobber.

– Den verden vi lever i idag har fått oss til å lengte etter frihet og fleksibilitet til å kunne jobbe hvor som helst. Samtidig har vi også lært en del av vår Hybrid Ways of Working 2022-undersøkelse, om hvilken rolle teknologi spiller for medarbeiderens inkludering via hybridarbeid. Med alt dette i tankene ville vi med Jabra Evolve2 Buds skape et produkt som gir profesjonelle muligheten til å låte og fremstå profesjonelle på farten, sier Holger Reisinger, SVP hos Jabra.

Takket være en usb-dongle som kobles til maskinen, har Evolve2 Buds ifølge produsenten en stabil tilkobling og mulighet til økt mobilitet. (Foto: Jabra)

En trådløs rekkevidde på opptil 20 meter gir deg muligheten til å bevege deg rundt i hjemmet, eller i hybride eller fjerntliggende arbeidsmiljøer, uten å gå på kompromiss med talekvaliteten. For økt fleksibilitet kan de forbindes med to enheter samtidig.

Øreproppene er sertifisert til virtuelle møteplattformer som Microsoft Teams og Zooms. De har 5 timers taletid, og i alt 33 timers batteri med oppladningsetuiet, som skulle bety at du kan kan komme gjennom minst ett møte uten å måtte å lade igjen.

Evolve2 Buds har justerbar ANC-teknologi (Active Noise Cancellation) for å kunne stenge ute liv og bevegelse ved fjern- og hybridarbeid. Du kan justere ANC etter dine egne lyttepreferanser, blokkere alle eksterne lyder og minimere forstyrrelser, uansett hvor du jobber. Evolve2 Buds har også tilpasningstestfunksjon kalt MyFit, samt SafeTone med PeakStop, som skal gi forbedret hørevern, og sies å gi den mest optimale tilpasningen til dine ører, og dermed sørge for den beste personlige ANC-opplevelsen.

Jabra MultiSensor Voice

Det brukes blant annet en kombinasjon av fire mikrofoner og benledningssensorer, slik at brukeren tydelig kan høre de andre deltakerne i samtalen. På denne måten får du så støyfri og høy kvalitet i møter som mulig.

Tilgjengelighet og pris

Jabra Evolve2 Buds blir tilgjengelig fra slutten av november, med en veiledende pris på 2.750 kroner.

Les videre
Exit mobile version