Massiv 7-kanals effektforsterker fra NAD

NAD T 977 leverer 7 x 140 massive watt, og har likevel et standby-forbruk på under 0,5 watt.

NAD T 977 har sju monoforsterkere under panseret. Det gir mer stabil drift og bedre vilkår for hvert forsterkertrinn hva signal-/støyforhold angår. NAD har oppgitt sin effekt på 7 x 140 watt med alle kanaler drevet samtidig. Dette er det nesten ingen av konkurrentene som gjør lenger, ser du derfor en konkurrerende forsterker oppgitt til 7 x 140 watt, kan NAD-forsterkeren levere 7 x 250 watt under samme vilkår – nemlig med hver én kanal i drift, deretter ganget med 7. Dette er med andre ord ingen pingle på noen som helst måte!

For å forsikre et lavt strømforbruk i heimen, går forsterkeren automatisk i standby-modus om den ikke har mottatt noe lydsignal i et gitt tidsrom.

Overoppheting forhindres av en vifte. Denne slår automatisk inn når forsterkeren når en gitt temperatur, og skal ikke være til sjenanse ved lavt lydnivå. Såfremt forsterkeren får godt nok med luft rundt seg.

T 977 har i følge NAD arvet tekniske løsninger fra effektforsterkeren M25 i den dyrere Master-serien. Lydmessig skal den være tett på, slik at du kun får en litt mindre overdådig innpakning. Fargen er som NAD-produkter flest i grafitt.

Pris: 19.998 kr

hifiklubben.no
nadelectronics.com

Les videre
Exit mobile version