Nyhet

Her er Reavons nye diskspinner: UBR-X110

Nykommeren UBR-X110 er oppgradert med muligheten for å spille SA-CD.

Reavon UBR X110

Reavon UBR X110

Blu-ray spillere har blitt en nisje for de som verdsetter ekstra bilde- og lydkvalitet. Selv om strømmetjenestene kaprer stadig flere seere, er det fortsatt interesse for fysiske media der ute. Og filmentusiaster med stor filmsamling behøver selvfølgelig en god disk-spinner å spille dem av på!

En av produsentene som har skodd seg på dette er franske Reavon, som leverer noen av de mest påkostede 4K Blu-ray spillerne på markedet. Nå er de ute med en ny modell!

Reavon UBR-X110

Den nye UBR-RX110 tar over for den nåværende UBR-X100, som har vært «lillebroren» i Reavon-sortimentet. Den er bygget over samme lest som forgjengeren, og det skal ikke være noen spesielle endringer i konstruksjonen, men snarere en ekstra finesse: Kompatibilitet med SA-CD.

Tidligere måtte du punge ut for toppmodellen UBR-X200 for å få denne funksjonaliteten, men nå med UBR-X110 tilgjengelig kan du altså klare deg med den litt rimeligere varianten, om du skulle ha en rekke Super Audio CD-er i samlingen.

Les også Ny Blu-ray spiller for de kresne Reavon UBR-X200 retter seg mot filmentusiastene som vil klemme den beste ytelsen ut av disk-samlingen sin. Med solid byggekvalitet, skarpt bilde og gode tilkoblings- og justeringsmuligheter er dette en spiller for de virkelig kresne.

Største og viktigste forskjell mellom UBR-X110 og toppmodellen vil da være at sistnevnte har en mer påkostet analogdel.

Reavon UBR-X110 støtter foruten UHD Blu-ray, Blu-ray, DVD, DVD Audio, CD og SA-CD, og en rekke medieformater som FLAC, AIFF, DFF, DSF, JPG, TIFF, MKV and M2TS, for avspilling via USB eller nettverk. (Foto: Produsenten)

Pris og tilgjengelighet

Reavon UBR-X110 er tilgjengelig nå, og koster 13.999 kr – en tusenlapp mer enn UBR-X100. Norsk importør er JB Forlag AS / www.reavon.no.

Les videre
Exit mobile version