Nyhet

High End 2022: Ny CD-spiller fra Marantz

Marantz CD 60 er en splitter ny moderne CD-spiller med premium-komponenter til en fornuftig pris.

Marantz CD60 Model40 In stu Silver 010

Marantz CD60 Model40 In stu Silver 010

Den etterlengtede High End messen i München går av stabelen i dag, med en rekke eksotisk, tung og kostbar hi-fi på menyen. Tradisjsjonsrike Marantz er selvfølgelig plass de også, blant annet med en ny CD-spiller! Men sett i forhold til de andre grisedyre produktene på messen, koster ikke CD 60 spesielt mye flesk!

<
>
Marantz CD 60 leveres i både svart og sølvgrå/champagne finish, med en design som matcher den integrerte Model 40N. (Foto: Marantz)

Marantz CD 60

Marantz er fortsatt ivrige etter å holde liv i det klassiske CD-formatet: Den japanske hi-fi produsenten har gjennom årene vært kjent for sine prisgunstige disk-spinnere, og det ryktet vil de selvfølgelig ta vare på. Marantz CD 60 skal være en enkel, men solid konstruksjon der fokuset ligger på optimal avspilling av CD-platene.

– Med all oppmerksomheten det yrende vinylmarkedet har fått, og ikke minst populariteten til strømmeinnhold, kan det være lett å glemme at en hel generasjon musikkelskere sitter på betydelige samlinger av elskede CD-plater,» sa Joel Sietsema, som er sjef for Marantz-merkevaren. – Marantz var til stede fra CD-teknologiens begynnelse med vår originale spiller, CD 63. Nå minner CD 60 oss på hvorfor vi ble forelsket i formatet for 40 år siden – og leverer mer varme, musikalitet og detaljer enn noen spiller i sin klasse. hevder Sietsema.

CD 60 har en solid, moderne design som er gjennomtenkt for å kunne kombineres med eksisterende Marantz-forsterkere: CD 60 skal blant annet være en perfekt kompanjong til den nye integrerte stereoforsterkeren MODEL 40n. Disse to hi-fi komponene skal i følge Marantz utgjøre et dyktig makkerpar, for dem som setter pris på CD-samlingen sin så vel som moderne strømme-muligheter.

Les også Strømmeforsterker fra øverste hylle Du trenger bare denne forsterkeren og et par fete høyttalere, så har du et fabelaktig godt anlegg.

Lover uovertruffen CD-ytelse, pluss USB-avspilling

CD 60 tar i bruk en ny referanse D/A konverter (opptil 192kHz/24-bit og DSD 5,6MHz), pluss de nyeste HDAM-forsterkermodulene fra Marant i det analoge utgangstrinnet. Disse modulene har blitt ytterligere optimalisert for å gi lavere forvrengning. I tillegg CD-avspilling, har CD 60 også en USB-A-port på frontpanelet, for avspilling av digitale filer som MP3, WMA, AAC og WAV, FLAC HD, ALAC, AIFF ( opptil 192-kHz/24bit), og DSD (opptil 5,6-MHz).

Hodetelefonutgang av høy kvalitet

CD 60 utmerker seg også med en påkostet hodetelefonutgang: Her bruke Marantz sin eksklusive HDAM-SA2 forsterkerkrets. Man kan velge mellom tre ulike gain-sinnstillinger (Lav/Middels/Høy) for å matche ulike hodetelefoner. Hodetelefon-forsterkeren kan også slås av når den ikke er i bruk, for å eliminere uønsket forstyrrelse.

 

Pris og tilgjengelighet

Marantz CD 60-spilleren blir tilgjengelig fra juni 2022, med en veil. pris på 899 euro.

 

Les videre
Exit mobile version