Nyhet

Enkel NAD-streamer

NADs rimelige CS1 kan spille av musikken din direkte fra mobilen. Du trenger ikke å installere en egen app.

Streaming av musikk til hi-fi-anlegget pleier å kreve en egen app. Det betyr valget mellom systemer som Bluesound, HEOS med flere, hvor man typisk må opprette en konto. Dette kan være en unødvendig omstendelig måte å gjøre det på, når man bare vil spille musikk fra Tidal eller Spotify som man allerede har på mobilen.

Les også Strømming og multirom til forsterkeren Argon Audio Solo kan oppgradere din klassiske analoge forsterker med lydstrømming i skikkelig kvalitet.

NAD CS1 er en enkel musikkstrømmer uten multiromssystemer og egen app, men med muligheter for å motta strømmet lyd på flere måter. CS1 har Bluetooth-, Ethernet- og Wi-Fi-tilkobling og støtter Apple AirPlay 2, Google Chromecast, UPnP, Spotify Connect, Tidal Connect og Roon. CS1 kan spille av lyd i høy oppløsning, opptil 24-bit/192kHz, og klarer også å dekode MQA-opptak for å høre i «masterkvalitet» på Tidal.

NAD CS1 har en analog linjeutgang (stereo RCA) og både koaksial og optisk digitalutgang hvis du foretrekker å bruke forsterkerens DAC.

Der er både analoge og digitale utganger på NAD CS1. (Foto: NAD)

Vi har ikke fået en norsk pris på NAD CS1 enda, men når den blir tilgjengelig i mars vil den koste EUR 399, så vi regner med en pris på rundt 4.000 kroner.

Les videre
Exit mobile version