Nyhet

Logitech lanserer PRO X SUPERLIGHT

Logitech har nettopp sluppet det hevder er "verdens letteste trådløse gaming mus for e-sport."

Logitechs gaming-divisjon – Logitech G – er kjent for å levere mye heftig utstyr til ihuga gamere og e-sport utøvere. Siste skudd på treet er den nye Logitech G PRO X SUPERLIGHT, som hevdes å være deres hittil letteste, raskeste og mest følsomme gaming-mus!

Logitech G Pro X Superlight

G Pro X Superlight bruker Logitechs egen Lightspeed-teknologi (2.4 GHz) for rask trådløs overføring, og lover opptil 70 timer med batteritid. Musen er laget for å være så lett som mulig, og vektskåla stopper på 63 gram – 25% lettere enn den vanlige PRO Wireless modellen. Materialene er utvalgt for lav friksjon mot underlaget – men høydepunktet er nok selve sensoren: Superlight-modellen bruker en 25K-sensor med 25600 DPI oppløsning, som kan følge bevegelser på sub-mikron nivå – omtrent 1/50 del tykkelsen på et menneskehår! Til tross for den høye oppløsningen, skal den såkalte Hero-sensoren være vesentlig mer batterieffektiv enn tidligere Logitech G sensorer.

Så hva skal man med så ekstrem presisjon, kan man lure på? Vel, Superlight-modellen henvender seg ikke akkurat til alminnelige hjemmekontor-slitere, men til gamere og profesjonelle e-sport utøvere som søker en «edge» mot konkurrentene i spill som Fortnite eller Counter-Strike.

-Å ha et godt sikte er avgjørende, spesielt når man spiller CS:GO, sier Oleksandr Kostyliev, bedre kjent som s1mple, en profesjonell Counter-Strike: Global Offensive spiller. -Logitech G PRO X SUPERLIGHT gjør det mulig for meg å spille mitt beste, uten hindringer, uten kompromiss og viktigst av alt, uten å bomme på skudd!

Les også Full gass fra kontorstolen Logitechs nye ratt og pedaler er som skapt for semiproffe hjemmekontor-racere!

Pris og tilgjengelighet

Logitech G Pro X Superlight kommer i desember og vil være tilgjengelig for forhåndsbestilling fra i dag 18. november. Veiledende pris er 1599,- og musen vil være tilgjengelig i svart og hvit.

Logitech G

 

 

Les videre
Exit mobile version