Superskarp monitor til betalelig pris

Få 4K-oppløsning til (drøyt) 4K. Philips gir deg 28 ultraskarpe tommer på skrivebordet.

4K-oppløsning, eller Ultra HD, på 3.840 x 2.160 piksler er det største moteordet i bildebransjen. Ikke bare på TV-skjermer, men også på dataskjermen, hvor de mange, mange bildepunktene betyr større plass på det virtuelle skrivebordet. Dessverre er det langt mellom skjermene med 4K-oppløsning. Og når man finner en som man kan betale for, er det i noen tilfeller kun begynnelsen på utfordringene. Som man har kunnet lese om i Geir Nordbys jakt på 4K til en billig penge.

Nå ser det imidlertid ut til å bli lettere. Philips har nettopp lansert Philips 4K UltraClear UHD Display, som byr på fire ganger så høy oppløsning som alminnelig full-HD. Modellnavnet er 288P6LJEB, og skjermen har et diagonalmål på 28 tommer.

Blant de raskeste 4K på markedet
Den nye skjermen har en responstid på kun 1 ms, hvilket gjør den til en av de raskeste på markedet. Skjermen er kalibrert til å gjengi over 1 milliard farger. Philips 288P6LJEB støtter dessuten Multiview, så brukere kan strømme to ting på én gang, for eksempel en fotballkamp på tv, mens det samtidig arbeides i et dokument. Med displayporten 1.2 digital PC-to-Display kan man overføre data med en hastighet på inntil 10,8 gigabit pr. sekund. HDMI-forbindelsen støtter MHL, så brukere kan tilkoble sine mobile enheter og nyte innhold i HD-kvalitet på den store skjermen. Til slutt er skjermen også utstyrt med USB 3.0.

Pris og tilgjengelighet
Philips 288P6LJEB 4K UltraClear UHD kan kjøpes nå i danske butikker til rundt 4.990 kr. Bare litt mer enn hva Geir måtte ut med på sitt importeventyr.

Fakta – Philips 288P6LJEB
Skjermstørrelse: 28″
Oppløsning: 3.840 x 2.160 punkter, 60 Hz
Bakgrunnsbelysning: W-LED
Betraktningsvinkel: 170º horisontalt / 160º vertikalt
Lysstyrke: 300 cd/m²
Tilkoblinger: VGA (Analog), DVI Dual Link (digital, HDCP), DisplayPort 2.1, MHL-HDMI (digital, HDCP), USB 2.0 x 2, USB 3.0 x 2
Lyd (inn/ut): 3,5 mm inn, hodetelefon ut

philips.no

Les videre
Exit mobile version