Bærbar batteriskriver fra Canon

Canon slipper to nye Selphy-skrivere for folk på farten. Med batteridrift kan man lage papirkopier av fotografiene hvor som helst


Selphy CP790 kalles den bøtteformede sublimeringsskriveren, som har en 3-tommers LCD-skjerm og automatisk bildekorrigering innebygget. Skriveren leveres med en oppbevaringsboks som ser ut som en bøtte, og med batteripakken (ekstrautstyr) tilkoblet kan man ta den i hanken og dra den med ut på tur. Når man skal skrive ut bildene kan man velge blant flere såkalt kreative maler, og den kan skrive ut et bilde i postkortformat på 47 sekunder.
Den kan også skrive ut visittkort, klistremerker og panoramabilder ved å sette inn papirkassett for ønsket format. Hvis man ikke bruker navigeringshjulet – Easy-Scroll Wheel – og knappene på skriveren til å skrive ut papirkopier, kan man koble CP790 til Macen eller PC-en og bruke SELPHY Photo Print til å lage bildene slik man ønsker før utskrift. For førstegangsbrukere finnes det trinnvise instruksjoner med lydinstrukser man kan følge for å lage sin første fotoustkrift.
SP790 koster 1.679 kroner og er i butikkene i juli.

En enklere og mer tradisjonell modell med 2,5-tommers skjerm kalt CP780 finnes i rosa, blått, sølv eller hvitt, og koster 1.249 kroner.
Canon sublimeringskrivere

Les videre
Exit mobile version