Nyhet

Snart klart for sesong 5 av The Handmaid’s Tale

HBO Max har nettopp sluppet traileren for The Handmaid's Tale, sesong 5.

The Handmaids Tale sesong 5 13

The Handmaids Tale sesong 5 13

Det har lenge vært stille fra Margaret Atwoods dystopiske versjon av fremtids-USA, der fanatisk religiøse menn styrer det hele, undertrykker kvinner og bruker (de få) fruktbare som voldtatte fødemaskiner. Eller som Donald Trump ville kalt det: En drømmeverden…

Nå er det ikke lenge igjen til vi får et etterlengtet gjensyn med Elisabeth Moss, i hovedrollen som opprørske June/Offred.

Les også Rødhette har fått nok! Det brutale livet i moralsk forkvaklede USA fortsetter i det June søker hevn.

HBO Max har nettopp sluppet den offisielle traileren for sesong 5 av The Handmaid’s Tale.

 

Femtesesongen får premiere den 15. september, på HBO Max i Norden.

I sesong 5 av må June (Moss) leve med konsekvensene av det dramatiske drapet på kommandør Waterford, samtidig som hun sliter med å definere hvem hun er og hva det er hun vil oppnå.

Gileads innflytelse kryper sakte men sikkert inn over Canadas grenser. Enken Serena (Yvonne Strahovski) forsøker å heve statusen sin i Toronto, mens kommandør Lawrence samarbeider med Nick og Aunt Lydia for å nå sitt mål om å reformere Gilead og øke sin innflytelse.

June, Luke og Moira kjemper mot Gilead på avstand, og for å nå sitt mål om å redde og endelig gjenforenes med datteren Hannah.

Yvonne Strahovski, «The Handmaids Tale, sesong 5» (Foto: HBO Max)

The Handmaid’s Tale er basert på den bestselgende romanen til Margaret Atwood, og handler om livet i det dystopiske Gilead, en totalitær og undertrykkende republikk i det som pleide å være USA.

I hovedrollene får vi Elisabeth Moss, Bradley Whitford, Yvonne Strahovski, Max Minghella, O-T Fagbenle, Samira Wiley, Ann Dowd, Madeline Brewer, Amanda Brugel og Sam Jaeger.

Sesong 5 vil bestå av 10 episoder. Serieskaper er, som før, Bruce Miller.

Les også Nå er musen størst av dem alle! Det tok Mike Mus & Co kun to og et halvt år å vippe Netflix ned fra strømmetronen.
Les videre
Exit mobile version