Nyhet

Snart får du MER SEX!

Sesong 3 av Masters of Sex har premiere den 13. juli på HBO Nordic.

Gjør deg klar for tredje runde med sexforskerne Dr. William Masters (Michael Sheen) og hans alltid like ivrige assistent Virginia Johnson (Lizzy Caplan). Forskerne som på 1950- og ’60-tallet kom med banebrytende (og høyst kontroversielle) resultater innen menneskelig seksualitet. Forskningen ble ikke mindre kontroversiell ved at forskerpartnerne ikke bare forsket på sine frivillige subjekter, men også på hverandre…

Michael Sheen og Lizzy Caplan «ofrer» seg på forskningens alter

Sesong 3 foregår i det Herrens år 1966, samme år som forskerparet havnet midt i medienes blendende, og harde, søkelys i det de offentliggjorde sin «sjokkerende» forskning. Ikke minst var dere forskningsresultater med på å ufarliggjøre og «normalisere» kvinnelig seksualitet (det hender faktisk at også hunnkjønn har lyst på sex – til amerikanernes store forskrekkelse!).

I tillegg til Masters og Johnsons fascinerende forskning, fokuserer seriene minst like mye på parets noget spesielle, og ukonvensjonelle, privatliv. Med andre ord, en serie spekket med herlig drama og fascinerende forskning.

Se traileren til tredje sesong her:

https://www.youtube.com/watch?v=DSNr5oeHJkY

 

PS! Les våre anmeldelser av sesong 1 og sesong 2.

Sesong 3 har premiere på HBO Nordic den 13. juli.

Les videre
Exit mobile version