nyhet

RIP Francis Underwood!

Da er det offisielt, Netflix har tatt livet av en av sine mest berømte karakterer: Frank Underwood.

(Foto: Produsenten)

2. november får den 6. (og siste) sesongen av «House of Cards» global Netflix-premiere – uten seriens hovedstjerne, Kevin Spacey, som president Frank Underwood.

Sammen med utskjelte Harvey Weinstein ble Spacey en av hovedaktørene i #MeToo-sirkuset.

Kevin Spacey som Frank Underwood i «House of Cards» (Foto: Netflix)

Etter at det i fjor ble avslørt at Kevin Spacey har vært litt i overkant glad i å «klapse på gutterumper», ble han umiddelbart persona non grata i film- og TV-bransjen. Innspillingen av den suksessrike TV-serien «House of Cards» ble raskt lagt på is, og kulminerte i at Spacey fikk sparken, rollen hans skrevet ut av serien og fremtidige filmprosjekter enten lagt i en skuff eller kansellert.

Selveste Sir Ridley Scott startet nyinnspilling av store deler av «All the Money in the World», hvor Spacey hadde an av hovedrollene som J. Paul Getty, kun 1 måned før premieren. Rollen ble, meget vellykket, overtatt av Christopher Plummer.

Men, inntil nå har det Frank Underwoods (Spacey) skjebne vært ukjent. Netflix letter nå litt på sløret:

Død som en sild med andre ord! 🙁

Vi lyser fred over Francis Underwoods minne, han har gitt serieentusiaster mange ekstremt gode TV-øyeblikk, og gang på gang evnet å overraske.

Den siste seongen av TV-serien har 8 episoder, som alle blir tilgjengelig den 2. november. Lyd & Bilde kommer tilbake med en anmeldelse av sesongen, der Claire Underwood (Robin Wright) har overtatt sjefsstolen i Det hvite hus, i løpet av oktober.

<
>
House Of Cards Sesong 6 (foto: Netflix)

 

Her kan du se den første traileren til sesong 6:

 

(Foto: Netflix)
Les videre
Exit mobile version