Nyhet

Marvel Studios hyller sine filmer

Se klipp fra de kommende Marvel-filmene!

Vi kan så smått begynne å ane et bittelite lys i enden av korona-tunellen – med mulighet for å møtes i større grupper igjen, og strømme tilbake til kinosalene 🙂

Les også James Bond utsettes igjen Nok engang flyttes premieren på den 25. James Bond-filmen.

Under det noget selvhøytidelige slagordet «The world may change and evolve, but the one thing that will never change: We’re all part of one big family» slipper Marvel Studios en fersk filmsnutt.

I en herlig ny, akkurat passe pompøs, trailer, hyller Marvel de største og mest følelsesmessige øyeblikkene fra sine mest kjente filmer – før de, halvveis ut, gir oss små klipp av kommende superheltfilmer.

Følgende filmer ligger nå på Marvel-tidslinjen, med disse premieredatoene:

 

Så blir det interessant å se fremover hvor mange (om ikke alle) av Marvel-filmene som vil slippes rett-på-Disney+; og det selv post korona.

 

Først ut er Black Widow, med Scarlett Johanssen i tettsittende drakt klar for å «kick ass»; filmen (som er korona-usatt hele 14 måneder) får simultanpremiere på kino (de som er åpne) samt Disney+ den 9. juli.

Les også Black Widow til Disney+ Disney lanserer nå Marvel-storfilmen rett på Disney+.

I minst like stor grad ser vi frem til Eternals!

Filmen, som er regissert av Chloé Zhao (som nylig hanket inn Oscar for årets beste film og beste regi med Nomadland) kommer mot slutten av året (5/11); og har Angelina Jolie, Salma Hayek, Richard Madden, Kit «Jon Snow» Harington og Gemma Chan i hovedrollene.

Eternals (Foto: Marvel/Disney)

Ingen genre har dominert de internasjonale kinolistene det siste tiåret som superheltfilmene. De har blitt selve ryggraden hos så vel kinokjedene som de store internasjonale filmselskapene.

Publikum får åpenbart ikke nok av dem, og elsker å se oppfølgerfilmer med kjente og kjære helter/skurker – noe vi så til gangs har blitt foret med fra Hollywood. Og når man ser på inntjeningstallene, så er ikke det det minste merkelig, Avengers: Endgame omsatte for vanvittige 23,8 MILLIARDER kroner ($ 2.797.501.328,-).

PS! Du kan lese anmeldelse av samtlige av Marvel-filmene her!

Les videre
Exit mobile version