Nyhet

Ben Affleck og Ana de Armas gjør erotisk entré på Prime Video – Deep Water

Adrian Lyne gjør erotisk filmcomeback - med Ana de Armas og Ben Affleck.

Deep Water 6

Deep Water (Foto: Prime Video)

Med stjerneparet Ben Affleck og Ana de Armas i hovedrollene, kommer snart en ny erotisk thriller fra selveste Adrian Lyne til Prime Video.

Deep Water handler om det velstående New Orleans-paret Vic (Affleck) og Melinda Van Allen (de Armas), som til gangs får ekteskap satt på prøve i en eskalerende virvelvind av sinne, sjalusi og mistillit.

Etter hvert som deres gjensidige provokasjoner og psykologisk krigføring når nye høyder, endrer situasjonen seg til en livstruende katt-og-mus-lek, og Melindas affære forsvinner sporløst. Hvor langt er en person villig til å gå for kjærligheten?

Les også Impotent kalkun Ikke la deg forføre av lovnaden fra filmselskapet om «erotisk thriller». The Voyeurs minner mer om en impotent kalkun.

 

Filmmanuset er basert på romanen, ved samme navn, til Patricia Highsmith.

Regien til denne nervepirrende thrilleren står Adrian Lyne for. Lyne er kjent for en rekke erotiskinspirerte filmer, som 9 1/2 Weeks, Farlig begjær, Uanstendig forslag og Unfaithful – så dette er en genre han bør mestre til fingerspissene.

Deep Water blir hans første film siden 2002.

<
>
Deep Water (Foto: Prime Video)

Ben Affleck (Argo, The Tender Bar) og Ana de Armas (Blade Runner 2049, No Time to Die) bekler hovedrollene i filmen, og suppleres av blant annet Jacob Elordi (Euphoria), Tracy Letts, Rachel Blanchard, Dash Mihok, Lil Rel Howery, Finn Wittrock og Kristen Connolly.

Deep Water får global premiere på Prime Video den 18. mars.

 

Les også Ut med et smell! Etter fem filmer takker Daniel Craig av som agent 007 – og for en spektakulær exit han leverer.
Deep Water (Foto: Prime Video)
Les videre
Exit mobile version