Nyhet

Vinternyheter fra MSI

Den nye generasjonen av Intel-prosessorer til gaming og kreative brukere.

Content Creation 1280x800 1

Content Creation 1280x800 1

På CES 2022 lanserte Intel sin nyeste generasjon av Core-prosessorer, som også betydde lanseringen av en rekke nye maskiner med 12. generasjons-prosessorer. Samtidig avduket Nvidia også sin nyeste serie av grafikkort. Hos MSi har det blitt annonsert en rekke nye bærbare PC-er til gaming og kreativt arbeid. Blant spesifikasjonene har man de siste 12 gen H-serie-prosessorene, og (opptil) Nvidia GeForce RTX 3080 Ti GPU. MSi hevder nå å ha den kraftigste bærbare maskinen på markedet. Og understreker – ikke overraskende – at dataene deres er «Meta-Ready,» altså klar til å oppkoble brukere til Metaverse.

Work/life balance

MSI kaller Stealth GS77 «en kombinasjon av business og gaming-bærbar.» Stealth GS77 balanserer mellom arbeid og underholdning, og har ekstra funksjoner som 50% større touchpad og større taster. Stealth GS77 har også en fysisk kameralås for å gi et ekstra lag av privatliv. MSi Stealth G77 har 12. generasjons CPU og Nvidia GeForce RTX 3080 Ti Laptop GPU.

«Stealth GS-en kan suse gjennom arbeidsdagen, og deretter ta gamingen til et nytt nivå på natten,» sier Marc Chen, MSi Notebook Director of Product Management.

MSI Stealth GS77. (Foto: MSI)

Enda kraftigere er MSI Raider GE-serien, som fås med 12. generasjons Core i9-CPU og Nvidia GeForce RTX 3080 Ti. Og en ekstra «turbolader, kalt OverBoost, som gir ytterligere 13% mer ytelse.

Den ligner noe fra spillverdenen

Om man er stor fan av Ubisofts Rainbow Six Extraction, er MSI Crosshair 15 Rainbow Six Extraction Edition-maskinen man må ha. Den har et design med gule, grønne og blå farger, som er hentet fra spillet – slik at man føler at man går inn i selve spillet, skriver MSi.

Av hardware-spesifikasjoner kan det nevnes (opptil) 240Hz-skjerm og (opptil) Nvidia RTX 3070 Ti GPU.

MSI Crosshair 15 er designet etter Rainbow Six Extraction. (Foto: MSI)

I den mer sivile delen av lanseringsfesten annonserte MSi også sin nye Content Creation Series av bærbare. Nyheten er MSi Creator Z17, som er bygd på et CNC-freset aluminiumskabinett og en 16:10-skjerm. Selskapet oppdaterte flaggskipsmodellen Creator Z16, til Creator Z16P. Den nye Creator-serien kommer med 12. generasjons i9 CPU og Nvidia Geforce RTX 3080 Ti Laptop-GPU.

MSI Creator Z16P. (Foto: MSI)
Les videre
Exit mobile version