Nyhet

Lego viser «Halloween-PC» med 20.000 klosser

Med Halloween like rundt hjørnet, trekker Lego sløret av sitt hittil skumleste(?) byggverk.

Lego halloween PC haunted house

Lego halloween PC haunted house

Et PC-kabinett laget av Lego-klosser? Ja, nå har vi sett det også! I anledning Halloween 2022 den 31. oktober, har Lego laget sin egen gaming-PC, nærmere bestemt et skrekk-kabinett…

Gaming-PC bygget av 20.000 Lego-klosser

Halloween-PC-en er laget som et gigantisk spøkelseshus: Uten at vi kan påberope oss å være Lego-eksperter(!), kan det se ut til å være er inspirert av Lego-settet Haunted House #10273 – bare at denne utgaven er vesentlig større og mer påkostet.

Halloween-PC-en består av hele 20.000 klosser, og er full av ulumskheter på innsiden, i tillegg til maskinvare av ypperste klasse. Grafikken håndteres av et NVIDIA GeForce RTX 3090, mens hovedprosessoren er en 16 kjerners Intel i9-12900KF. Lego har ellers utstyrt skrekk-kabinettet med vannkjøling, slik at de høytytende komponentene kan holde temperaturen under krevende spillseanser. Det sitter blant annet en svær edderkopp i vanntanken.

Kan man kjøpe denne?

Lego PC-en er nok først og fremst et PR-stunt for å markere Halloween, og det er lite trolig at Halloween-kabinettet kommer for salg. Men det kan muligens inspirere til å bygge noe lignende?

Du kan få et glimt av PC-en i denne videoen som Lego nylig postet på Instagram.

Les videre
Exit mobile version