Nyhet

Acer lanserer Swift 3 og Swift 5 bærbare

Ultratynne laptops til rimelige priser.

Etter Asus er nå også Acer klar med nye ultraslanke bærbare med Intels nyeste prosessor-teknologi. Både Acer Swift 3 og Swift 5 kommer også med 11. generasjons Intel Core-prosessor, likt som sistnevnte maskin er sertifisert etter Intels såkalte Evo-plattform. Det betyr at Swift 5 lever opp til en rekke strenge krav om konsekvent korte responstider, øyeblikkelig oppvåkning, lang batterilevetid og hurtigladning – alt sammen for å gjøre brukeropplevelsen så umiddelbar og mobil som overhodet mulig.

Acer Swift 3. (Foto: Acer)

Acer Swift 3

Den minste modellen i Swift-serien kommer i to forskjellige versjoner med henholdsvis Intel Core i5 og Core i7. Videre kommer Intel Iris X, Thunderbolt 4 samt Wi-Fi 6 med.

Som den nye Asus Zenbook S kommer også Acer Swift 3 med en skjerm i 3:2-format.

Med en størrelse på 13,5″ og en oppløsning på 2256 x 1504 piksler er den ene modellen (SF313-53) likevel en smule mindre enn konkurrenten. Denne maskinen veier 1,19 kg og måler bare 15,95 mm på det tynneste.

Acer Swift (SF314-59) kommer til gjengjeld med 14″ skjerm med Full HD-oppløsning. Den måler også bare 15,95 mm på det slankeste stedet, men veier med sine 1,2 kilo litt mer enn (SF313-53).

Begge versjonene kommer med opptil 16 GB LPDDR4X RAM samt SSD-lagring.

Acer Swift 5. (Foto: Acer)

Acer Swift 5

Som sagt er Swift sertifisert etter Intels Evo-plattform, som konkret betyr at maskinen er optimalisert til å være så mobil som overhodet mulig, uten at det går ut over ytelsen.

Swift 5 kommer med opptil 11. generasjons Intel Core i7-prosessor samt Intel Iris X grafikk. Skjermen er på 14″ med Full HD-oppløsning omgitt av en ultratynn ramme. Såkalt Antimicrobial Gorilla Glass fra Corning sørger for at den følsomme touch-skjermen ikke blir til en petriskål av bakterier og virus!

Les også Acers ultralette bærbare er både fortid og fremtid Acer Swift 5 ser ikke stor ut, og den føles lettere enn mange mobiler. Likevel er den ingen lettvekter!

Pris og tilgjengelighet

Acer Swift 3 kommer i butikkene i de nordiske landene i løpet av november. Prisen for den billigste modellen er 12.990 kroner.

Acer Swift 5 kommer også på markedet til november til en veiledende pris på 10.490 kroner.

Les videre
Exit mobile version