Nyhet

Snart på norske veier: Porsche Taycan Cross Turismo

Porsche åpner nå for reservasjon av Taycan Cross Turismo i Norge, med levering i 2021.

Porsches første elbil har vært en suksess her hjemme, med over 1000 solgte biler så langt. Neste år kommer crossover-versjonen Taycan Cross Turismo, med høyere bakkeklaring og større bagasjerom: Den er basert på den tidligere viste konseptbilen Mission E Cross Turismo, med kraftige elmotorer og drift på alle fire hjul.

Produksjonsmodellen av Cross Turismo er ennå ikke avduket, men Porsche åpner nå for å forhåndsreservere den nye Taycan-modellen, med forventet levering sommeren 2021. Nøyaktig hvilke versjoner, motoriseringer og utstyrspakker man kan velge mellom er ikke klart enda, men det er naturlig å tenke at den kommer i 4S og Turbo/Turbo S versjon.

Porsche Taycan Cross Turismo kommer i 2021. Her vises konseptbilen Mission E Cross Turismo. (Foto: Porsche)

Bose eller Burmester?

Interiøret i Cross Turismo vil i følge Porsche være basert på sedanversjonen av Taycan. Dermed blir det trolig også fritt frem for å spekke bilen med Bose eller Burmester-anlegg! Vi har testet begge lydsystemene, og regner Taycan som en av de mest vellydende bilene på fire hjul, i tillegg til å være blant de råeste rent kjøremessig.

Lydsystemet fra Burmester inneholder hele 21 høyttalere og 1455 watt forsterkerkraft. (Foto: Porsche AG)

Produksjonsmodellen av Taycan Cross Turismo vil bli presentert i løpet av første halvdel av 2021. På samme tidspunkt vil det åpnes for bestilling, og utlevering av de første bilene forventes å starte sommeren 2021.

Interesserte Porsche-kunder kan velge å forhåndsreservere Taycan Cross Turismo allerede nå, mot et refunderbart innskudd på 20.000 kroner. Mer info hos Porsche Norge.

Sjekk ut videoen fra da vi testet Taycan Turbo med Burmester-anlegg:

Les også Porsche Taycan: Elektrosjokk-artet lydopplevelse Porsches nye super-elbil kan leveres med premium lydanlegg fra Bose eller Burmester. Vi har testet begge!
Les videre
Exit mobile version