Nyhet

TikTok-appen lanseres til Samsung smart-TV-er

Den populære TikTok-appen blir snart tilgjengelig på Samsungs smart TV-er.

TikTok har blitt verdenskjent på kort tid: Den populære mobil-appen lar brukerne dele korte videoer med sang-miming, humor, dans eller andre talenter. Nå kunngjør Samsung og ByteDance et nytt app-samarbeid som bringer TikToks populære innhold til TV-skjermen. Den nye TikTok-appen for TV blir eksklusivt tilgjengelig på Samsung Smart TV-er i Europa, og lanseres først for britiske kunder.

TikTok på TV-skjermen

Den nye appen er laget spesielt for å sees hjemmefra i sofaen. Man kan se anbefalt innhold i ‘For You’, sjekke ut brukerprofilene man følger i ‘Following,’ samt flertallet av det mest likte og sette innholdet på TikTok. Innholdet er organisert i 12 kategorier som dekker alt fra spill og komedie, til mat og dyr. Man kan også se #LearnOnTikTok-videoer med nyttige tips om matlaging, trening og mye annet.

<
>

Tilgjengelig på nyere Samsung-modeller

TikTok-appen blir tilgjengelig på Samsung smart TV-modeller fra 2018-2020 og nyere, «i løpet av de nærmeste månedene» i følge pressemeldingen fra Samsung. Appen kan da enkelt lastes ned via Samsung Smart TV App Store og vil ligge forhåndsinstallert på nye Samsung TV-er.

En kjapp sjekk i Samsungs app-galleri avslører at den ennå ikke er tilgjengelig for nedlasting i Norge, men vi oppdaterer saken så fort den dukker opp!

De som gleder seg til en egen TikTok-app til Samsungs populære «Instagram-TV» The Sero må imidlertid smøre seg med tålmodighet: En skreddersydd TikTok-versjon til denne modellen kommer ikke før senere i 2021.

Kilde: Samsung Newsroom

Les også Samsung snur TV-en på hodet En motorisert TV-skjerm som kan snus på høykant med et knappetrykk! Har det tørnet for Samsung, eller er The Sero simpelthen en av årets kuleste TV-er?

Les videre
Exit mobile version