Nyhet

Samsung: Velg 75″ TV, ellers vil du angre!

Samsung slår et slag for de virkelig store TV-skjermene i sin nye reklamevideo.

Utfordringen med å velge riktig skjermstørrelse til din nye TV må vel være definisjonen på et I-land problem. Men like fullt en reell utfordring: Som vi skriver i vår kommentar Du trenger 75 tommer – eller mer! er nettopp størrelsen et av de viktigste valgene ved nytt TV-kjøp.

Selv om det kan være fristende å gå for en god TV av moderat størrelse, har også selve størrelsen på bildet mye å si for totalopplevelsen. 55-65″ har lenge vært den mest populære størrelsen blant folk flest, men nå går trenden i retning av enda større skjermer på 75 tommer eller mer!

Samsung: 75″ eller mer er helt riktig

Den som velger for liten TV vil angre, er budskapet i Samsungs seneste reklamevideo.

Samsung slår et slag for de virkelig store skjermene i sin nyeste reklamevideo. Det bør ikke komme som noen stor overraskelse, da den koreanske produsenten er en av de største fabrikantene av store TV-skjermer. Deres nye QLED-skjermer er tilgjengelig i en rekke størrelser fra 55″ og hele veien opp til 98 tommer.

Så hvilken størrelse skal du velge? Vel, budskapet fra Samsung er ganske klart: Hvis valgets kval står mellom 65″ og 75″, bør du gå for den større modellen. Hvis ikke vil du angre bittert! Noen som kjenner seg igjen?

https://www.youtube.com/watch?v=HuVHUwMHgwc

Les videre
Exit mobile version