Nyhet

Samsung The Terrace: Samsung lanserer TV til terrassen

Samsungs nye terrasse-TV er skreddersydd for utendørs bruk! Men tåler den minusgrader, mon tro?

Samsung er kjent for design-TVer som The Frame, Sero og Serif. Nå slipper de en ny TV-modell som er skreddersydd for utendørs bruk! Dermed er det fritt frem for å ha en TV-skjerm nærmest hvor du vil i hjemmet…

Samsung The Terrace

Samsung The Terrace kommer i 55″, 65″ og 75″ skjermstørrelse, og er IP55-sertifisert, som betyr at den tåler både støv og vannsprut. (Du bør imidlertid unngå å slippe den i svømmebassenget).

Samsung The Terrace. (Foto: Samsung)

Rent teknisk dreier det seg om en 4K (3840 x 2160 piksler) LCD-skjerm med direkte LED-baklys og lokal dimming, en teknikk vi kjenner fra Samsungs dyrere QLED-skjermer. The Terrace kan skilte med en lysstyrke på hele 2000 nits. Dette er selvfølgelig viktig for å kunne gjengi et bilde som kan sees utendørs på høylys dag! The Terrace har også et antirefleksfilter som hindrer speiling av omgivelsene. Den er beregnet på veggmontering med VESA-feste (400 x 400 mm).

The Terrace har selvfølgelig innebygd Wi-Fi, Bluetooth og andre finesser man forventer fra en moderne smart-TV.  Den bruker Samsungs velkjente Tizen brukergrensesnitt, og byr på apper som Netflix, YouTube, HBO, Apple TV+ og snart også Disney+, pluss mange flere.

Vi fant ingen info om fjernkontrollen, men vi får håpe den også er vanntett!

Matchende lydplanke

Samsung The Terrace Soundbar. (Foto: Samsung)

Samsung har også utviklet en matchende lydplanke (The Terrace Soundbar) som skal gi ordentlig futt i lyden utendørs. Den kan monteres på veggen eller direkte til TV-en. Den må klare seg uten separat subwoofer, men har istedet en kraftig basshøyttaler internt i selve planken. Lyden skal også være optimalisert for utendørs bruk i følge Samsung.

Pris og tilgjengelighet

Samsung The Terrace lanseres først i USA, men kommer også til Europa i løpet av året. Prisen blir henholdsvis 3500, 5000 og 6500 dollar. Vi jakter norske priser og info!

Sjekk ut The Terrace i videoen under (moroa begynner fra ca 3:00 og utover).

https://youtu.be/sJRoyg-aDwk

Les videre
Exit mobile version