Samsung sprenger grenser

Samsung vil skape en smartere, enklere og mer sammenkoblet underholdningshverdag.

Samsung bruker sin posisjon som leverandør av TV, mobiler, nettbrett og kameraer for å vise hvordan produktene kan integreres via internett og Wi-Fi og gi nye muligheter. Innhold og applikasjoner som lastes ned til TV-en kan deles mellom flere enheter: For eksempel kan du laste ned en film til TV-en og streame den til nettbrettet.

Med årets TV-nyheter fra Samsung kan du derimot pensjonere fjernkontrollen (nesten). En nyhet på årets TV-apparater er at du kan styre TV-en både med stemmen og bevegelser. Du kan bytte kanal, endre volumet og surfe på nettet ved å si til TV-en hva den skal gjøre eller gi kommando med hendene.

Samsung lanserer 28 ulike TV-modeller på det norske markedet: 21 LED-TV-er, seks plasma- og en LCD-modell. Blant de aller mest spennende er  toppmodellen ES8000 LED, som får en dobbeltkjerneprosessor på én gigahertz. Med denne mengden datakraft om bord vil TV-en være rustet for krevende smart-funksjoner, som blant annet stemme/bevegelsesstyring og ansiktsgjenkjenning. Den får også en kortplass hvor man kan plugge inn oppgraderingsmoduler som vil holde TV-en oppdatert år etter år. Tradisjonen tro for Samsung er designen syltynn og lekker, med svært slank ramme og en ny u-formet fot, samt integrert webkamera på toppen av skjermen.

 

 

Les videre
Exit mobile version