Nyhet

Nytt gulvstativ til Beosound Stage

Bang & Olufsens nye gulvstativ gjør det enkelt å feste lydplanken Beosound Stage til en OLED-TV fra LG.

Bang & Olufsen har et relativt tett samarbeid med LG for tiden: Danskene bruker paneler fra LG Display i flere av sine luksuriøse TV-er, mens den nye lydplanken Beosound Stage er enkel å integrere med LGs egne OLED-TV-er. Med en LG TV på veggen og en Stage under, kan både lyd og bilde styres med B&Os egen fjernkontroll i aluminium.

Les også Lydplanke: Luksus til folket Beosound Stage gir skikkelig premiumfølelse til overraskende hyggelig pris. Men den er ikke for alle.

Nytt gulvstativ i aluminium

Bang & Olufsen har nok innsett at ikke alle vil henge produktene på veggen, for nå har de klekket ut et nytt gulvstativ til Beosound Stage. Spesialdesignede sokler i aluminium har etter hvert blitt et kjennetegn for Bang & Olufsens TV-er, og nå blir det altså mulig å få den samme «looken»  – selv uten å ha en B&O TV.

Gulvstativ til Beosound Stage, her vist med en 55″ LG OLED-TV. (Foto: Bang & Olufsen)

Det nye gulvstativet er laget spesielt for å bære LG OLED C-serien i 48”, 55” eller 65” skjermstørrelse, men kan også brukes andre TV-merker opptil 65 tommer. Innfestingen er basert på VESA-standarden, og tåler TV-er med vekt opptil 25,6 kilo.

B&O understreker at sokkelen er ment for fast plassering på gulvet, uten svingfunksjon da dette angivelig kan skade det tynne OLED-panelet. Derimot har det utskjærte spor for å skjule kabelføringen ned fra TV og lydplanken.

(Foto: Bang & Olufsen)

Pris og tilgjengelighet

Gulvstativet til Beosound Stage koster 8000 kroner og er tilgjengelig nå hos autoriserte B&O forhandlere eller via bang-olufsen.com.

Les videre
Exit mobile version