nyhet

Ny Get boks klar for Google Assistant

Med 4K og Google ombord, er Gets nye tv-boks litt bedre og litt smartere.

(Foto: Produsenten)

Den nye Get boX (ja, stor X, liten b), støtter både lineær tv og appbaserte strømmetjenester. Den får også stemmestyring via Google Assistant, og er klar for innhold i 4K-oppløsning.

Den er betydelig mer avansert enn den forrige mottakeren, som kom i 2013, og som vi da mente var markedets mest komplette tv-boks.

Dette er den råeste tv-boksen som finnes på det norske markedet. Den er bedre enn konkurrentene på alle parametere og den vil fortsette å ligge i forkant fordi den er basert på Google sin åpne standard. Vi mener med hånden på hjertet at dette er et billigere og bedre alternativ til alle løsninger, også Apple-TV, sier Espen Åtland, TV-og Underholdningssjef i Get, i en pressemelding.

Get boX er langt mer avansert, og først og fremst smartere. Den vil etterhvert kunne integreres i et smarthjem og kobles med andre enheter.

Les også: Samsung Smart TV får iTunes og AirPlay 2

Stemmestyring med Google Assistant blir tilgjengelig når den slippes for boksens Android TV-plattform, og brukerne kan selv laste ned apper akkurat som på en Apple TV.

Boksen har også Wifi og Chromecast innebygget Chromecast, og kan lagre opptakene dine i skyen.

Les også: Derfor blir Google Home det neste store

Lineær tv kan også strømmes fra tv-boksen trådløst til mobilen, over det nye 5G-nettet til Telia, hvis man feks. har et et Telia X-mobilabonnement.

Get-kundene kan abonnere på den nye boksen for 49 kr i måneden, og det er mulig å leie flere bokser samtidig. Leieforholdet kan sies opp når man ønsker.

Get lanserer også to nye strømmetjenester sammen den nye boksen, Fox+ og National Geographic+.

Les videre
Exit mobile version